top of page

Ons appartement

Ons appartement ligt in Armaçao de Pêra 35 à 40 minuten van de luchthaven van Faro, 15 minuten van Albufeira en 20 min van Portimao.

In Portimao heb je een groot winkelcentrum Aqua en in Guia (op 10min. richting Albufeira) is er ook één.  Op weg naar Guia kom je voorbij de Zoomarina, een waterpretpark vergelijkbaar met het Boudewijnpark maar dan veel groter met verschillende buitenzwembaden.  Rond Armaçao liggen drie verschillende aquaparken.  Ideaal voor de grote en kleine kinderen!  De omgeving is prachtig: je kan gaan wandelen of fietsen. Je hebt er prachtige kliffen, pittoreske dorpjes, een adembenemende natuur, maar ook grotere steden en een mooi zandstrand.  Voor ieder wat wils.         

 

Ons appartement heeft drie slaapkamers, twee badkamers, een berging, grote keuken, living, twee kleinere terrassen, een dakterras, een gemeenschappelijk zwembad en een ondergrondse parkeerplaats. Er is WIFI en je moet ook geen enkel tv-programma missen, want er is TV Vlaanderen. Je kan ook dvd’s kijken.  In de kasten in de living liggen ook verschillende gezelschapsspelletjes.  In de keuken is er een wasmachine en afwasmachine. Producten om te wassen of om af te wassen zijn aanwezig, evenals het beddengoed en alle handdoeken.  Als het warm is, worden de bedden en de handdoeken 2 x per week verschoond. In de winter worden de bedden slechts 1 x per week verschoond.  Handdoeken worden altijd 2 x per week verschoond. Het is dus niet nodig om handdoeken mee te brengen.  Zelfs strandhanddoeken zijn aanwezig. 

IMG_1440
DSC01566
IMG_0704
IMG_0480
IMG_0782
IMG_1430
IMG_1432
IMG_0700
bottom of page